Torget

Här kan medlemmar lägga in en annons under kategorin Säljes - Köpes - Bytes

Självklart ska det ha med jakt och hundar att göra det som publiceras här.

Valpannonser är ej tillåtet utan hänvisas till valpkullar.

Detta är en medlemsförmån och är gratis.

Skicka er annons per mail till webmaster och bifoga gärna en bild på det ni vill ha in.

 


DE ”VITAS” HÄFTE

2012-08-20

DE ”VITAS” HÄFTE

Jag har under årens lopp mottagit både stamtavlor och tidningsutklipp och jag har ju tänkt i så många år att jag ska dela med mig av detta, men tyvärr har antingen inte tiden räckt till eller så har det varit något annat…

Nu under sommaren 2012 så tog jag mig i kragen och sammanställde allt material jag har fått in och som jag gärna delar med mig av till er.

     


Alla sidorna är inte i tipp topp skick eftersom jag själv har fått dom kopierade men det mesta är nog bra, vill dock påpeka att under historik så har jag stamtavlor och egentligen inte så mycket skriven historik, men jag har för avsikt att vidareutveckla häftet och de som då redan har köpt kommer naturligtvis att få uppdateringen helt gratis via e-post… har du ingen e-postadress så måste jag naturligtvis ta ut mitt självkostnadspris + porto.

Häftet kostar i dagsläget 90 skr + porto och all överskott går till Svenska Vita Älghundsklubben, dock kommer alla uppdateringar från och med 20 augusti fram till den 30 september att ske via e-post. Från och med 1 oktober trycks häftet upp med uppdateringar och då måste jag också höja priset till 100 kr + porto, dock hoppas jag att överskottet är lika mycket som vid 90 kr per häfte så att klubben får lika mycket

Är du intresserad av häftet så antingen e-postar du mig (har du dator så vill jag först och främst att du gör det) på pia@lillengs.se , har du inte dator så får du ringa mig på -         070-648 11 87 eller via vanlig post Pia Lilleng, Granberg, 42, 930 55 Jörn. Om du e-postar eller skickar vanligt brev så glöm ej uppge både ditt namn och adress, du kommer då att få information hur du betalar. Inga häften skickas innan betalning har kommit in och detta görs till mitt konto och inte klubbens, själv betalar jag in en klumpsumma på klubbens konto då tillräcklig många beställningar har kommit in.

Lycka till i höstens jakt med era vita
Pia